Cześć ja jestem Marcin jak już pewnie zauważyliście jestem adminem, ale też studentem studiuje zootechnikę na 2gim roku już, więc jeśli chcecie coś wiedzieć to walcie jak w dym
może coś uda mi się pomóc
KoZi2o napisał:
Cześć ja jestem Marcin jak już pewnie zauważyliście jestem adminem, ale też studentem
studiuje zootechnikę na 2gim roku już, więc jeśli chcecie coś wiedzieć to walcie jak w dym
może coś uda mi się pomóc
Tak wiec zaczynam ten kierunek lada moment no i takie dość być może prymitywne pytanie.. trudno/łatwo jest na tym kierunku?
Trudno nie jest ale czasem trzeba się przyłożyć jak wszędzie, ogólnie nie jest źle. Jeśli chodzi o przedmioty to najgorzej Chemia ( w 1szym semestrze) i Biochemia ( w 2gim ). Ja w tamtym roku miałem mało godzin na niektórych przedmiotach ale podobno od tego roku mieli zwiększyć wiec pewnie nie będziecie musieli tyle w książkach siedzieć
my musieliśmy doczytywać
Najgorzej pierwsza sesja potem z górki! Najważniejsze żeby mieć spoko ludzi w grupie, zintegrować sie z nimi
Mam takie może śmieszne pytanko kiedy AR podaje rozkład zajęć i jeszcze jedno tak jak sprawdzałem w starszym rozkładzie to zajęcie są w różnych miejscach na AKADEMICKIEJ , Głębokiej oraz na Felinie.
faust833 napisał:
Mam takie może śmieszne pytanko kiedy AR podaje rozkład zajęć i jeszcze jedno tak jak sprawdzałem w starszym rozkładzie to zajęcie są w różnych miejscach na AKADEMICKIEJ , Głębokiej oraz na Felinie.
My jesteśmy na jednym roku z tego co widze
faust833 napisał:
TAK jakiś stresik się wyzwala przez te 12 dni do rozpoczęcia studiowania
bede tam jak zagubiona owca bo nie mam zielonego pojęcia o tym jak to studiowanie będzie wyglądało
Rozkład zajęć będzie na stronie Ar jakoś przed październikiem parę dni, ale zazwyczaj plan można sobie skserować w dniu rozpoczęcia w rektoracie na dole w podziemiach jest ksero gdzie sie kseruje plany, tylko strasznie zdzierają
50 gr za jeden ;] Zajęcia są w różnych budynkach Ar ale głównie w Agro 1 na Akademickiej
Dzięki z odpowiedz
A tak na marginesie pierwszy dzień studiów to jakieś oficjalne spotkanie na które trzeba przyjść w strojach wizytowych.
Ostatnio edytowany przez faust833 (2007-09-19 17:43:16)
Wystarczy ze pójdziesz po legitke do dziekanatu i po plan zajęć a na tą śmieszną inauguracje nie trzeba iść bo tam nic nie ma ;] no chyba ze lubisz posłuchać o kwiatkach jakiegoś wykładu