Nowicjusz
no ostatnio mi sie odechciało, wszyscy piszą, że ar to akademia relaksu a jakos tego nie widze juz musze sie uczyc na chemie
Nowicjusz
Tak właśnie to ja aga i jestem z V roku i dlatego wiem że później będzie gorzej!!!
Nowicjusz
Powiem Wam, że jak ktoś mówi że ar to akademia relaksu to normalnie można się załamać. Kto tu nie studjował to nie wie... pozatym u nas jest więcej zaliczeń i kolosów niż na UMCSie. Mi zdarzały się takie tygodnie że codziennie koło i jak tu można mówić o relaksie????
Nowicjusz
Czy ktoś tu jest z kim można pogadać???
Aga relaks jest jak już zdasz te wszystkie kolosy widać nie było tak źle skoro jesteś na piątym roku
jakoś dałaś radę
Jak Ty sobie poradziłaś to my też sobie radę damy
Sorki że się tak wtrące ale ja osobiście uważam że KUL czy UMCS to g*** nie uczelnie
mają wiecej czasu i mniej nauki
Zresztą można sobie porównać... łatwiej jak zwykle było sie dostać na te uczelnie niż na AR ;] Czyli wcale Rolnicza nie jest złym miejscem na pobieranie nauki ( chociaż dużo ludzi tak sądzie, jakiś taki głupi stereotyp sie zrobił ) Glazek bez kitu Relaks jest po sesji
i przed sesją
Nowicjusz
Tak imprezy są super na AR a szczególnie w akademiku na felinie, mogłam to doświadczyć bo na 4 roku tam mieszkałam ) a jeśli chodzi o studjowanie to nie jest źle na ar da się przetrwać!!!
Tak macie rację imprezy na Ar są fajne....
czas iść spać bo jutro kolejna powtórka z rozrywki
to już będzie chyba ostatni termin no bo trzecia powtórka
... tzn ostatni w tym tygodniu
zależy na którym roku i na którym semestrze.... może sprecyzuj swoje pytanie?
Zakłam, że jakie przedmioty na pierwszym semestrze są to wiesz z planu zajęć. Na drugim semestrze są następujące przedmioty:
BIochemia; Agrometorologia: Gleboznastwo: Fizjologia roślin: MIkrobiologia: Melioracje z elementami miernictwa: Fizjologia zwierząt WF i język obcy.
witam ! ludzie jak jest na tym kierunku (rolnictwie) da rade czy nie bardzo ? ;d koledzy mnie strasza ze bede jezdzil na praktyki do rolnika i bede wywozil gnuj hahah ;d moze ktos napisac co z tym kierunkiem i jak i przedmiotami ;> z góry dzieki